Hazai és tévés lesz

E-mail Nyomtatás PDF

Mi nyitjuk a huszonkettediket. Még a hétvége előtt pályára lépünk, hazai összecsapás jön a sorban. Kitűzték, mikor lesz a következő bajnokink.

A Nemzeti Liga alapszakasza az elmúlt hétvégén „pihent”, viszont intenzív lesz a menetrend az elkövetkező időszakban – bő egy hét alatt három alkalommal is meg kell küzdenünk a pontokért.. A huszonkettedik játéknap jön, amikor a versenykiírás szerint a Székelyudvarhelyi KC hazai találkozón a HC Vasluit fogadja a városi sportcsarnokban.

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétette a soron következő forduló pontos menetrendjét. Ez alapján az SzKC március 10-én, pénteken 17 óra 30 perctől lép pályára. Ez az összecsapás lesz a játéknap nyitófordulója. A párharcot a tervek szerint élőben közvetíti a Digi Sport és a Dolce Sport tévétársaság.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a meccsre belépőket elővételben szerdán és csütörtökön tudnak beszerezni a sportcsarnok jegypénztárában 16-19 óra között. A sportlétesítmény kasszája a találkozó napján másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette