Ketten ott vannak a következő felvonásban

E-mail Nyomtatás PDF

Két csapatunk diadalmaskodott, matematikailag is bebiztosították a helyüket a következő körbe az ifjúsági országos bajnokságban.

Az elmúlt hétvégén mindhárom ifjúsági korosztályos együttes pályára lépett az országos bajnokság csoportkörében. Ebben a szakaszban már csak pár forduló maradt hátra, így minden ütközet nagyon fontos a gárdák számára.

A legnagyobbak hazai környezetben játszottak, a Székelyudvarhelyi ISK-KC-nak az elkövetkezőkben nem csak arra kell összpontosítania, hogy megnyerje a meccseket, hanem, hogy minél nagyobb gólaránnyal tegye. Az élen ugyanis pontegyenlőséggel áll a Tordai Potaissával, a legvégén tehát a gólkülönbség dönt. Ezúttal tízzel verték a Segesvári ISK-t.

A 2-esek nagy harcot vívtak a Marosvásárhelyi Olimpic otthonában. A végig kiegyensúlyozott összecsapáson az udvarhelyi kapusok összesen öt büntetőt hárítottak, a győzelem az utolsó percben szerzett találattal lett meg. Ezzel a Bakó Lajos által irányított együttes bebiztosította második helyét a rangsorban.

Ezzel szemben a 3-asok már biztosan nem jutnak tovább a következő körbe. Egy utolsó szalmaszál lett volna számukra, amennyiben elhozzák a pontokat Fogarasról. Ez nem sikerült, így a tabella utolsó előtti helyéről várják a hátralévő párharcokat.

Ami a soron következő játéknapot illeti, az ifi 1-esek már ma pályára lépnek: 16 órától a Segesvári Nationallal csapnak össze idegenben. A 2-esek és a 3-asok a városi sportcsarnokban játszanak, előbbiek szombaton 12 órától a Fogarasi ISK-t, utóbbiak vasárnap 11 órától a Sepsiszentgyörgyi ISK-t látják vendégül.

Ifi 1, F csoport, 11. forduló:

Székelyudvarhelyi ISK-KC–Segesvári ISK 33–23 (16–13)
Gól: Szakács 9, Mihály 7, Fekete, Jére, Váradi 4-4, Caba 3, Takó 2.

Ifi 2, F csoport, 8. forduló:

Marosvásárhelyi Olimpic–Székelyudvarhelyi ISK-KC 24–25 (12–13)
Gól: Kiss, Bodor 6-6, Bartalis 5, Gáspár 3, Hadnagy 2, Lőrinczi, Csergő, Kacsó 1-1.

Ifi 3, F csoport, 12. forduló:

Fogarasi ISK–Székelyudvarhelyi ISK-KC 32–22 (13–11)
Gól: Katona 8, Szilveszter 5, Mátyás 4, Demeter, Tófalvi 2-2, Hintz 1.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette