Sokat érő pontokért hajtunk

E-mail Nyomtatás PDF

Közhely, hogy minden egyes mérkőzés meghatározó, viszont ez tényleg nagyon az. Választ ad, hogy beérjük, vagy leszakadunk a fővárosiaktól a tabellán.

A Nemzeti Liga a huszonegyedik játéknaphoz érkezett. A fordulót rangadóval indítjuk: a Székelyudvarhelyi KC a Bukaresti CSM otthonában lép pályára. A két gárda a rangsor élmezőnyében foglal helyet, csupán három pont a különbség – a fővárosiak javára.

A számolgatás nagyon könnyű, egy esetleges kisiklás azt eredményezné, hogy a házigazdák elhúznának tőlünk. Egy diadal pedig azt, hogy beérnénk a tabellán, úgy, hogy egy mérkőzéssel többet játszott a CSM, mint mi, valamint  az egymás elleni összecsapások is nekünk kedveznének (ősszel 26–25-re nyertünk a városi sportcsarnokban).

A három pontért utazott a csapat Bukarestbe, tudatában vagyunk, hogy roppant nehéz lesz ezt megszerezni. A CSM jó morállal rendelkezik, az utóbbi öt párharcát megnyerte, míg az SzKC az utóbbi két mérkőzésén egy pontot szerzett.

A kerettel kapcsolatos hír, hogy az együttes gólkirálya, Mihalcea Andrei nem utazott el. Szélsőnk könyöksérülést szenvedett a legutóbbi bajnoki találkozón, így nem tud ma pályára lépni. A többiek viszont bevethetők.

Az összecsapást a bukaresti Constantin Din–Sorin Dinu játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő a konstancai Nicolae Rusu lesz. A szerdán 16 órától kezdődő meccset élőben közvetíti a TVR 2 tévétársaság. Az események, eredmény alakulását figyelemmel követhetik honlapunkon szöveges tudósításban.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette