Mi van még hátra?

E-mail Nyomtatás PDF

Nagyon sok mérkőzés, még több számolgatás. Az alapszakaszbeli helyezés sokat számíthat, attól függ, hogy hány mérkőzést játszhatsz hazai környezetben.

A Nemzeti Liga alapszakasza a végjátékhoz közeledik, ezen hét közepén a 21. fordulót játssza a mezőny – ez azt jelenti, hogy még hat játéknap van a tabella végső kialakulásáig. A Székelyudvarhelyi KC az ötödik pozícióban található, maradhat itt, de nagyon könnyen lehet akár a második is.

Az első helyet szinte biztosan a címvédő, Bukaresti Dinamo kaparintja meg, ő kissé elhúzott a többiektől. A fővárosiakat egy négyes követi, akik között óriási a dulakodás, a sorrend pedig hétről-hétre változik. Az SzKC számára fontos párharc következik, azzal az ellenlábassal néz farkasszemet, amelyik ugyanúgy a jobb pozíció kivívásáért harcol: szerdán 16 órától a Bukaresti CSM otthonában lépünk pályára.

Hogy mi lesz majd a rangsor az alapszakasz zárásakor, nehéz megjósolni. Összeszedtük azon ellenlábasok hátralévő találkozóit, akikkel csatában vagyunk az 2-5. helyért való harcban.

2. Tordai Potaissa 40 pont – 19 meccs

Következő mérkőzések: Temesvári Poli (hazai meccs), Fogarasi CSM (idegenbeli találkozó), CSU Suceava (i), Konstancai HC (h), Dunărea Călărași (i).

3. Bukaresti CSM 39 pont – 19 meccs

Következő mérkőzések: Székelyudvarhelyi KC (h), Temesvári Poli (i), Fogarasi CSM (h), CSU Suceava (h), Konstancai HC (i).

4. Konstancai HC 38 pont – 18 meccs

Következő ellenfelek: Bukaresti Dinamo (i), CSM Focșani (h), Bukaresti Steaua (i), Szatmárnémeti CSM (h), Tordai Potaissa (i), Bukaresti CSM (h).

5. Székelyudvarhelyi KC 36 pont – 18 meccs

Következő ellenfelek: Bukaresti CSM (i), HC Vaslui (h), Temesvári Poli (i), Bukaresti Dinamo (h), Fogarasi CSM (i), CSM Focșani (h).

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette