Mi van még hátra?

E-mail Nyomtatás PDF

Nagyon sok mérkőzés, még több számolgatás. Az alapszakaszbeli helyezés sokat számíthat, attól függ, hogy hány mérkőzést játszhatsz hazai környezetben.

A Nemzeti Liga alapszakasza a végjátékhoz közeledik, ezen hét közepén a 21. fordulót játssza a mezőny – ez azt jelenti, hogy még hat játéknap van a tabella végső kialakulásáig. A Székelyudvarhelyi KC az ötödik pozícióban található, maradhat itt, de nagyon könnyen lehet akár a második is.

Az első helyet szinte biztosan a címvédő, Bukaresti Dinamo kaparintja meg, ő kissé elhúzott a többiektől. A fővárosiakat egy négyes követi, akik között óriási a dulakodás, a sorrend pedig hétről-hétre változik. Az SzKC számára fontos párharc következik, azzal az ellenlábassal néz farkasszemet, amelyik ugyanúgy a jobb pozíció kivívásáért harcol: szerdán 16 órától a Bukaresti CSM otthonában lépünk pályára.

Hogy mi lesz majd a rangsor az alapszakasz zárásakor, nehéz megjósolni. Összeszedtük azon ellenlábasok hátralévő találkozóit, akikkel csatában vagyunk az 2-5. helyért való harcban.

2. Tordai Potaissa 40 pont – 19 meccs

Következő mérkőzések: Temesvári Poli (hazai meccs), Fogarasi CSM (idegenbeli találkozó), CSU Suceava (i), Konstancai HC (h), Dunărea Călărași (i).

3. Bukaresti CSM 39 pont – 19 meccs

Következő mérkőzések: Székelyudvarhelyi KC (h), Temesvári Poli (i), Fogarasi CSM (h), CSU Suceava (h), Konstancai HC (i).

4. Konstancai HC 38 pont – 18 meccs

Következő ellenfelek: Bukaresti Dinamo (i), CSM Focșani (h), Bukaresti Steaua (i), Szatmárnémeti CSM (h), Tordai Potaissa (i), Bukaresti CSM (h).

5. Székelyudvarhelyi KC 36 pont – 18 meccs

Következő ellenfelek: Bukaresti CSM (i), HC Vaslui (h), Temesvári Poli (i), Bukaresti Dinamo (h), Fogarasi CSM (i), CSM Focșani (h).

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Házi góllövőlista

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette