Hárommal gyarapodnánk

E-mail Nyomtatás PDF

Az új seprű jól seper – lefordítva, új edzővel a fedélzetén érkezik az ellenlábas. Bennünket a hazai környezet kötelez.

Bár még hét játéknap van hátra a Nemzeti Liga alapszakaszából, számolgat a mezőny. Az élbolyban lévők azt, hogy miként tudnak minél jobb helyezést elérni, a tabella második részében tartózkodók, hogy mennyi kell ahhoz, hogy elcsípjék a rájátszást.

A huszadik játéknapon a Székelyudvarhelyi KC hazai találkozót játszik, szombaton a Dunărea Călărași együttesét fogadja a városi sportcsarnokban. A két gárda a fenn említett matematikát alkalmazza, csapatunk az élmezőnnyel tart, míg az ellenlábas a play-off utolsó helyeit csípné el.

A vendégek jó tavaszi rajtot vettek a pontvadászatban, idegenben legyőzték a CSU Suceavát, míg otthon nyertek a Konstancai HC ellen. A téli szünetben edzőváltáson esett át a klub, Adrian Petrea ül a kispadon. Jó morállal érkeznek tehát Székelyudvarhelyre.

Számunkra a maximális pontszám itthon tartása kötelező, hiszen nehéz mérkőzéssorozat következik. Jó hír, hogy a keretünk összes tagja egészséges, így a legjobb felállásban léphetünk pályára. Ősszel 25–24 arányban nyertünk ellenük.

A szombaton 12 órától kezdődő mérkőzést a fővárosi Bogdan Stark–Romeo Ștefan játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő Ștefan Ciurea (Craiova) lesz. A párharcot a tervek szerint élőben közvetíti a Digi Sport és a Dolce Sport tévétársaság. Az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon szöveges tudósításban.

A meccsre belépőket elővételben pénteken 16-19 óra között lehet beszerezni a városi sportcsarnok jegypénztárában, mely szombaton másfél órával a kezdő sípszó előtt nyit.

Nemzeti Liga, 20. forduló:

pénteken:
Bukaresti CSM–Tordai Potaissa (16.15, Digi Sport 3, Dolce Sport 2)
szombaton:
Temesvári Poli–Szatmárnémeti CSM (11.00, TVR 2)
Székelyudvarhelyi KC–Dunărea Călărași (12.00, Digi Sport 2, Dolce Sport 2)
CSU Suceava–Bukaresti Dinamo (18.00)
Fogarasi CSM–Bukaresti Steaua (18.00)
vasárnap:
Konstancai HC–HC Vaslui (16.00, TVR1)
a CSM Focșani szabadnapos

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette