Túl egy körön a fiúk

E-mail Nyomtatás PDF

Elkezdték a menetelést a legkisebbek is, számukra az első szakaszt, a megyeit rendezték. Mindegyik csapatunk ott van a következő felvonásban.

Az elmúlt hétvégén a városi sportcsarnokban rendezték a két legkisebb korosztály – a 4-es, valamint a gyerekkézilabdázók – számára a megyei bajnokságot. Ez jelenti számukra a pontvadászat rajtját, hiszen eltérően a nagyobbaktól, itt tornarendszerben juthatnak el az országos döntőig.

A megmérettetésen a Székelyudvarhelyi KC összes csoportja részt vett, a 4-eseknél az udvarhelyieket a Csavar Zoltán által irányított gárda (fotón) képviselte, míg a székelykeresztúri csapatot Simon Áron készítette fel. Ez a két együttes játszotta a finálét, végül az előző nyert, de a versenykiírás szerint mindketten ott vannak a következő felvonásban, a zónadöntőben.

A legkisebbeknél, a gyerekkézilabdázóknál is ott volt a keresztúri csapat, mellette a Kuti László és Stefán András által irányított SzKC. Mivel négy együttes nevezett, ennyi is juthatott tovább, így mindenki készülhet a folytatásra.

Ami a soron következő hétvégét illeti, a nagyobbakon a sor. Az ifi 1-es korcsoport a felnőttek után lép pályára, szombaton 14 óra 30 perctől a Segesvári ISK-t fogadja a városi sportcsarnokban. A 2-esek és a 3-asok idegenben játszanak a Marosvásárhelyi LPS-nél és a Fogarasi ISK-nál.

Fiú kézilabda megyei bajnokság

ifi 4-es korcsoport:

Székelyudvarhelyi KC–Balánbánya 29–3
Székelyudvarhelyi ISK-KC–Balánbánya 26–1
SzKC–ISK-KC 16–24

gyerekkézilabda:

Székelyudvarhelyi KC 2006–Máréfalva 29–3
Székelyudvarhelyi KC 2007–SzKC Székelykeresztúr 15–21
SzKC 2006–SzKC 2007 32–14
Máréfalva–SzKC Keresztúr 13–21
Máréfalva–SzKC 2007 18–19
SzKC 2006–SzKC Keresztúr 20–10

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette