Tordán ütötték ki a játékos fogát

E-mail Nyomtatás PDF

Az ifik próbáltak visszavágni a felnőttek vereségéért. Igaz, hogy egy pontot hazaszállítottak, ezért nagy árat fizettek.


Vasárnap az ifjúsági 1-es bajnokság F csoportjának rangadóját rendezték. A Székelyudvarhelyi ISK-KC a Tordai Potaissához látogatott. Lassan odajutottunk, hogy amikor a Kolozs megyei klub nevét említjük, akkor feláll a szőr a hátunkon.

Való, hogy parázs mérkőzésre lehetett számítani, hiszen az első hely sorsát dönthette el az összecsapás kimenetele. Pár nappal azelőtt a felnőtt együttesünk szenvedett egygólos vereséget Tordán.A forgatókönyv ezúttal még „eredetibb” volt. A sípmesterek engedték a durva játékot. Olyannyira, hogy az első félidőben egy ütés következtében az udvarhelyi Alexandru Botaș a padlóra került, egy fogát elveszítette. Az esetről készített videófelvétel felkerült a közösségi oldal egyik csoportjába. Ezt osztjuk meg olvasóinkkal.

A párharc 28–28-as döntetlennel zárult, mely eredmény az ellenlábasnak volt jó, hiszen ezzel megtartotta az első helyét, az ISK-KC két ponttal lemaradva tőlük a második.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette