A legkisebbek is nekivágnak

E-mail Nyomtatás PDF

Megerősítette helyét a tabellán az ificsapatunk. Amíg a nagyobbak már a bajnokság felét letudták, a kisebbek most kezdik a megmérettetést.

Két együttesünk volt érdekelt az elmúlt hétvégén az országos ifjúsági bajnokságban. A Székelyudvarhelyi ISK-KC 2-es korosztálya hazai környezetben játszott, magabiztosan szerezte meg a pontokat. Ezzel megerősítette helyét a tabella második fokán.

A 3-as korcsoport is itthon lépett pályára, mindvégig hátrányban volt, vereséget könyvelhetett el a legvégén. Számukra egyre jobban távolodik a továbbjutás lehetősége.

Ami a soron következő, hétvégi programot illeti, az ifi 1-es korosztály rangadót játszik vasárnap 12 órától a Tordai Potaissa otthonában lép pályára, a tét az első hely visszaszerzése. A 2-esek és a 3-asok szabadnaposak.

Elkezdődik a pontvadászat a kisebb korcsoportok számára is. Vasárnap az első kört, a megyei szakaszt rendezik az ifi 4-eseknek, illetve a gyerekkézilabdázóknak. Az SzKC több csapattal is részt vesz a kiírásban, a találkozókat a városi sportcsarnokban játsszák 14 órától.

Ifi 2-es bajnokság, F csoport, 6. forduló:

Székelyudvarhelyi ISK-KC–Nagyszebeni ISK 32–20 (15–8)
Gól: Lőrinczi 7, Kiss, Caba 4-4, Kacsó, Csergő 3-3, Telegdy, Tokos, Gáspár Hadnagy, Váradi 2-2, Nyisztor 1.

Ifi 3-as bajnokság, F csoport, 10. forduló:

Székelyudvarhelyi ISK-KC–Marosvásárhelyi LPS 19–27 (8–14)
Gól: Katona 5, Szilveszter, Demeter, Tófalvi 3-3, Teiu, Hintz 2-2, Udrescu 1.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette