A dobogóért megy a harc

E-mail Nyomtatás PDF

A harmadik hely megszilárdítása a tét a mai mérkőzésen. Nem is kell felsorolni, hogy mik azok a dolgok, amiért vissza kell vágnunk az erdélyi rangadón.

Hétközi játéknapot rendeznek a Nemzeti Ligában, a 19. fordulóban a Székelyudvarhelyi KC számára idegenbeli találkozó jön a sorban. Nem is akármilyen, hiszen a Tordai Potaissa otthonában lépnek pályára a fiúk. A Kolozs megyeiekkel rendre pikáns meccset játszunk, most az a tét, hogy ki marad a tabella dobogóján.

A két gárdát két pont választja el egymástól a rangsorban, a mai házigazda van előrébb, igaz, hogy ők egy találkozóval többet játszottak. A Potaissa három fronton harcol: a pontvadászat mellett bejutott a Román Kupa négyesdöntőjébe, a hétvégén a Challenge Kupában nyert a luxemburgi ellenfelével szemben.

Ami az idei egymás elleni találkozót illeti, a két együttes az odavágón a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában csapott össze – a városi sportcsarnok foglalt volt abban az időpontban, kiélezett meccsen időntúli hetessel döntetlenre végeztünk.

A kerettel kapcsolatos hír, hogy mindenki egészséges, tudja vállalni a játékot. Reméljük, hogy a fiúk tovább tudják vinni a vasárnap, a Konstancai HC ellen mutatott jó játékot, hazahozzák a pontokat.

A szerdán 17 óra 45 perctől kezdődő találkozót a fővárosi Teodor Șerbu – Andrei Vasilescu játékvezetői páros dirigálja, a szövetségi megfigyelő a nagybányai Mesaros Zamfir lesz. A mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport és a Dolce Sport tévétársaság. Az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon szöges tudósításban.

Nemzeti Liga, 19. forduló:

ma:
Bukaresti Steaua–Temesvári Poli (16.00, TVR 2)
Szatmárnémeti CSM–Bukaresti CSM (17.00)
Tordai Potaissa–Székelyudvarhelyi KC (17.45, Dolce Sport 2, Digi Sport 3)
HC Vaslui–CSU Suceava (18.30)
csütörtökön:
Dunărea Călărași–Konstancai HC (16.45, Dolce Sport 3, Digi Sport 4)
CSM Focșani–Fogarasi CSM (18.30)
A Bukaresti Dinamo szabadnapos.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette