A gólokat is törölték

E-mail Nyomtatás PDF

A csapat pontok, a játékosok pedig találatok nélkül maradtak. Változott a házi góllövőlista, miután mindkét mérkőzés eredményét semmisítették.

Összesen 52 gólját törölték el a Székelyudvarhelyi KC-nak, miután a Resicabányai HC kiállt a Nemzeti Liga további küzdelmeiből. A versenybizottság úgy döntött, hogy a klub minden eddigi mérkőzését töröli. Csapatunkat ezzel a határozattal hat ponttól fosztották meg.

Nem csak a gárdát érte negatívan a döntés, hanem a játékosokat is – ha nem is épp olyan mértékben. Ugyanis, azzal, hogy a találkozók eredményeit semmisnek veszik, így az azokon szerzett találatokat nem adják hozzá sem a táblázat gólkülönbségéhez, sem pedig a bajnokság góllövőlistájához.

Az SzKC-tól a legrosszabbul Vitalij Komogorov járt, hiszen ő a két párharcon összesen tizenkétszer zörgette meg a resicabányaiak hálóját. Őt követi a házi góllövőlistát vezető Mihalcea Andrei, szélsőnk nyolc találatot jegyzett ezeken a bajnoki találkozókon.

A góllövőlistánk élén Mihalcea áll 99 találattal, második Komogorov 88-al, a dobogó harmadik fokán pedig Mitar Markez található 45-el.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette