Rangadót rangadó követ

E-mail Nyomtatás PDF

Még bennünk él a csodálatos győzelem, alig pár nap, újabb találkozót vív meg együttesünk. Teljesen felesleges jelzőket keresnünk, hogy mennyire fontos párharcról van szó.

Az elmúlt hétvégén letudta a mezőny a Nemzeti Liga alapszakaszának 18. fordulóját. Nem kell várnunk egy hetet az újabb találkozókra, a versenykiírás szerint a hét közepén rendezik a soron következő játéknapot, a tizenkilencediket.

A vasárnapi Székelyudvarhelyi KC-győzelmet követően sokáig nem ünnepelhettek a fiúk, mától már a következő ellenfélre kell összpontosítaniuk. A Konstancai HC-val szemben az volt a meccs fontossága, hogy maradjunk az élmezőnyben. A mostanin azon lesz a kérdés, kié lesz a harmadik hely.

Az SzKC idegenben lép pályára, a Tordai Potaissa otthonában. A két gárdát két pont választja el egymástól a rangsorban – a Kolozs megyei együttes van előrébb, igaz, hogy ők két mérkőzéssel többet játszottak.

A Román Kézilabda Szövetség (FRH) hivatalos honlapján közzétette a 19. forduló meccsének időpontját. Ez alapján a derbit február 15-én, szerdán 17 óra 45 perctől játsszuk. A párharcot a tervek szerint élőben közvetíti a Digi Sport és a Dolce Sport tévétársaság.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette