Így látták a kispadról

E-mail Nyomtatás PDF

Értékeltek az edzők, kiegyenlített harcot jósolnak a második találkozóra is. Az ötödik hely eléréséért hajt mindkét gárda.

„A román bajnokság két jó csapata mérte össze erejét. Igazából mindkettőnek az elődöntőben kellene szerepelnie ebben a szakaszban. A sors viszont úgy hozta, hogy az ötödik helyért harcolunk egymással. Ez egy másik megmérettetés, nehéz motivációt találni, amikor nem az érmekért küzdesz.

Nem tudtuk megtartani az első félidőben szerzett előnyünket, pedig egy adott ponton néggyel is vezettünk, illetve a második félidőben sikerült ötgólos különbséget ledolgoznunk. Gratuláció jár az ellenfélnek, hogy a végsőkig küzdöttek. Otthon megpróbálunk egyenlíteni, hogy még egy találkozóra visszatérjünk.

Ezen a mérkőzésen látszott, hogy a két csapat tudásban nagyon közel áll egymáshoz, így bármi megtörténhet a soron következő meccseken.

Horváth Attila, a Temesvári Poli másodedzője

„Nem volt könnyű dolgunk, mindkét beállónkat nélkülöznünk kellett. Onyejekwére, Kukoszkira és Feketére hárult ennek a feladatnak a megoldása. Nagyon gyengén indítottuk a találkozót, talán ebben a kiírásban még ennyire pocsékul nem kezdtünk meccset. Támadásban rengeteg hibát követtünk el, alig dobtunk gólokat.

Még idejében eszméltünk, a szünetig egyenlíteni tudtunk. Az öltözőben megbeszéltük, hogy nyugodtnak kell lennünk, akkor pedig nem lehet probléma, hogy behúzzuk a meccset. Egyszerűen értékesítenünk kell az adódó lehetőségeket, mert védekezésben elég jól zártunk.

Elégedett vagyok a csapattársaimmal, hogy megvolt a tiszteletük velem szemben. A nézőközönség is sokat segített, nekik is köszönjük. A Poli otthon nem adja fel, mindkét együttes hajt az ötödik pozícióért.

Remélem, hogy a két beállóból Tálas vissza tud térni, mert ő nagyon hiányzott. Meg kell említenem, hogy Fekete remekül látta el a feladatát. Egy olyan időszakban lépett pályára, amikor kellett az erő. Megértette, hogy mit kell tennie, maximálisan ellátta az őrá kiosztott feladatot”.

Goran Kuzmanoszki, az Székelyudvarhelyi KC edző-játékosa

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette