A győzelem most sokat ér

E-mail Nyomtatás PDF

Lezárjuk a harcot, a harmadik csata jön, miután döntetlenre állnak a felek. Aki nyer, az az érmekért folytathatja, a másik csupán az alsóbb helyezésekért. Nem kicsi a tét.

Miután két találkozó után nincsen döntés, a harmadik párharcban dől el a továbbjutó sorsa a Nemzeti Liga rájátszásának első körében. A Székelyudvarhelyi KC ma délután a városi sportcsarnokban látja vendégül a Konstancai HC-t.

A kieséses szakasz Udvarhelyen kezdődött, aztán a tengerparton folytatódott. Az állás 1–1, mivel a versenykiírás alapján a harc az egyik fél két győzelméig tart, így erre a harmadik találkozó ad választ. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlenre állnak a felek, akkor hétméteresekkel dől el, ki megy tovább. A győztes az elődöntőben, a vesztes az 5-8. helyért folytatja a küzdelmet.

A legutóbbi találkozón Szász András keveset játszott, bokaproblémákkal küszködött, míg Chike Onyejekwe is apróbb sérüléssel bajlódott. Mindkettő állapota javult, így vállalni tudják a játékot. Ahogy a keret többi tagja is, így a legjobb összeállításban léphetünk pályára.

Ez lesz ebben az idényben a hatodik párharc a két együttes között, az alapszakaszban a tengerpartiak hazai pályán 31–30-ra nyertek, míg az SzKC a városi sportcsarnokban 31–27-re győzött. A kupában a Konstanca saját közönsége előtt 30–28-ra diadalmaskodott. A rájátszásban Udvarhelyen 27–22-es sikert könyveltünk el, míg legutóbb, hétfőn az ellenlábas az utolsó percekben fordítva 28–27-re győzött. A statisztikából látszik, hogy mindig a hazai pálya előnye döntő volt, reméljük, hogy ezúttal is az lesz.

A csütörtökön 18 órától kezdődő találkozón a Georgian Băducu–Răzvan Voicu (mindketten Buzău) játékvezetői páros fújja a sípot, a szövetségi megfigyelő Gheorghe Bejinariu (Pitești) lesz. A meccset élőben közvetíti a Dolce Sport és a Digi Sport tévétársaság, az események, eredmény alakulását figyelemmel kísérhetik honlapunkon élő, szöveges közvetítésben.

Fontos tudnivaló szurkolóinknak, hogy a rájátszás mérkőzéseire az All Access és a VIP bérletek érvényesek – az ALAP nem. A belépők 10 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 12 lejbe kerülnek. A sportcsarnok jegypénztára ma 16 óra 30 perctől nyit.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette