A következő szintre összpontosítanak

E-mail Nyomtatás PDF

A csoportkört követően két utánpótláskorú csapatunk várja a folytatást. A kisebbek a második szakasznál tartanak, hazai környezetben vívhatják ki a továbbjutást.

Ezen a héten zárult három korosztályban is az országos bajnokság csoportköre. A Székelyudvarhelyi ISK-KC 1-es és 2-es csoportja vívta ki a továbbjutást az elődöntő tornára. A 3-asok győzelemmel zártak (fotón), nem végeztek olyan pozícióban, hogy folytathassák a küzdelmeket.

Az 1-esek számára már a jövő héten kezdődik az elődöntő torna. A Sipos Lóránt által felkészített gárda csoportelső lett, semleges helyszínen, Oneștien lép pályára, ahol az ellenfelei a március 22-26. közötti tornán a LPS Tg. Jiu, a LPS Vaslui, a Konstancai Farul, a Bukaresti Media és a Nagyszebeni ISK lesznek. Az első két helyezett jut a fináléba.

A fiúk az elmúlt hétvégén a kiskunhalasi, ötvenedik alkalommal megszervezett Bibó Kupára voltak hivatalosak. A ISK-KC az összes találkozóját megnyerve hozta haza a trófeát. A legjobb kapusnak Pálfi Tamást választották.

A nagyok mellett a kisebbek is fontos mérkőzések előtt állnak, az ifi 4-es korosztály számára szombaton és vasárnap a városi sportcsarnokban rendezik a zónadöntőt. A Székelyudvarhelyi KC két csapattal jutott el ide, a Csavar Zoltán által irányított udvarhelyi csoport mellett a Simon Áron által felkészített székelykeresztúriak is kivívhatják a továbbjutást. Brassó, Szeben, Maros és Fehér megyei ellenlábasokkal kell megmérkőzniük, a tizenkét gárdából négyen jutnak az elődöntő tornára.

Ifi 1-es bajnokság, csoportkör, utolsó forduló:

Kolozsvári LPS–Székelyudvarhelyi ISK-KC 27–42 (14–20)
Gól: Bilibók Zsolt 9, Fekete Dániel 8, Mihály Zsolt 5, Jére Róbert, Izvineantu Flavius 4-4, Lőrinczi Lehel, Pál Szilárd 3-3, Szakács Tamás 2, Telegdy Attila, Kiss Sándor, Caba Liviu, Botas Alexandru 1-1.

Ifi 2-esek:

Segesvári ISK–Székelyudvarhelyi ISK-KC 33–26 (13–13)
Gól: Kiss Sándor 8, Szász Előd 6, Caba Liviu 4, Gáspár Lehel, Hadnagy Lóránt 2-2, Lőrinczi Lehel, Csergő Kristóf, Bartalis Béla, Marosi Zoltán 1-1.

Ifi 3-asok:

Vidombáki ISK–Székelyudvarhelyi ISK-KC 29–30 (14–11)
Gól: Katona Tamás 14, Tankó László, Tófalvi Krisztián 5-5, Mátyás Demeter, Hintz Árpád 2-2, Demeter Zsolt, Udrescu Dániel 1-1.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette