Elértük a rájátszást

E-mail Nyomtatás PDF

Matematikailag is. Vagyis, bármi történhet a hátralévő fordulókban, biztosan ott leszünk a végelszámolásnál. Persze, nem mindegy, hogy melyik pozícióból.

A Nemzeti Liga legutóbbi, huszonegyedik játéknapján a Székelyudvarhelyi KC hazai környezetben nyert a HC Vaslui ellen. A megszerzett három ponttal a tabellán az ötödik helyen maradtunk, eddig negyven pontot gyűjtve.

A sikerrel elértük, hogy négy fordulóval az alapszakasz vége előtt az SzKC biztosan ott lesz a rájátszásban. Ide a legjobb nyolc együttes kerül be, mivel a kilencedik helyen tartózkodó CSU Suceavának huszonnégy pontja van, a különbség így tizenhat pont közöttünk. Még négy mérkőzés van hátra, a maximálisan szerezhető pontok száma tizenkettő – vagyis, nincs ahogy lecsúszunk semmiféle forgatókönyv szerint a play offról.

Csapatunk nem éri be azzal, hogy ott lesz a végelszámolásnál, hanem az oda-visszavágókat követően úgy zárna, hogy a rájátszás első körében pályaelőnye legyen: az első négy hely valamelyikén végezne.

Ehhez a hátralévő mérkőzéseket be kell húznia. Négy találkozó maradt az alapszakaszból, kettőt idegenben – a Temesvári Polival és a Fogarasi CSM-vel –, kettőt pedig itthon rendezünk – a Bukaresti Dinamóval és a CSM Focșani-al.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kővetkező mérkőzés

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette